Η ΕΔΟΝ για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιου

Η 1η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα του παιδιού και είναι εδώ για να μας θυμίζει ότι τα παιδιά έχουν δικαιώματα, αλλά και την υποχρέωση που έχουμε εμείς ως ενήλικες, ως κοινωνία και ως κράτος απέναντι τους.  Για την ΕΔΟΝ το παιδί βρίσκεται πάντα ψηλά στις προτεραιότητες της. Η προσφορά της Οργάνωσης στο παιδί, ο αγώνας που δίνει για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του είναι διαχρονικός.

Αποστολή της ΕΔΟΝ σε Κούβα και Κολομβία

Αναχώρησε σήμερα, 22 Μαΐου 2023, η αντιπροσωπεία της ΕΔΟΝ για αποστολή στη Λατινική Αμερική, αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα της Οργάνωσης, σ. Σεβήρο Κούλα, και τον Υπεύθυνο Γραφείου Διεθνών Σχέσεων του Κ.Σ και μέλος της ΚΓ., σ. Σταύρο Αγαθού.

Καμία συμμετοχή σε θερινά σχολεία αντικομουνισμού και αναθεώρησης της Ιστορίας

Απαράδεκτη και καταδικαστέα η συμμετοχή του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου, σε ένα καλοστημένο και καλοχρηματοδοτημένο, ρεσιτάλ αναθεωρητισμού και αντικομουνισμού. Το «Ινστιτούτο Ιστορικής Μνήμης» της Εσθονίας από το 2018, οργανώνει μια συνεπέστατη προσπάθεια, «ξανά-γραψίματος» της Ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και προώθησης του αντικομουνισμού.

Η ΕΔΟΝ για την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τον τέως Μητροπολίτη Κιτίου

Σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου κρίθηκε ένοχος για άσεμνη επίθεση έναντι ανήλικης. Η απόφαση του δικαστηρίου ταρακουνά πατριαρχικές νοοτροπίες και αντιλήψεις οι οποίες είναι καλά εδραιωμένες στην κυπριακή πραγματικότητα.

Συγχαρητήρια επιστολή Κ.Σ. ΕΔΟΝ προς το Κ.Σ. της ΚΝΕ για τα αποτελέσματα των ελληνικών φοιτητικών εκλογών

Εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ και των χιλιάδων μελών της Οργάνωσης, σας μεταφέρουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη μεγάλη εκλογική επιτυχία της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας στις ελληνικές φοιτητικές εκλογές.

Σελίδα 1 από 4

© 2023 EDON. All Rights Reserved.