Χαιρετισμός Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΝΕ) στο 20ο Παγκύπριο Συνέδριο ΕΔΟΝ

Εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ στέλνουμε συντροφικούς χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους της ΕΔΟΝ.

Χαιρετισμός Ενιαίας Δημοκρατικής Νεολαίας Λιβάνου (ULDY) στο 20ο Παγκύπριο Συνέδριο ΕΔΟΝ

Η Ενιαία Δημοκρατική Νεολαία Λιβάνου στέλνει τους αδελφικούς της χαιρετισμούς στην αδελφή μας οργάνωση ΕΔΟΝ, την εβδομάδα του 20ου Παγκύπριου Συνεδρίου της. Με την ΕΔΟΝ έχουμε μια ιστορία κοινών δεσμών και αγώνων και πολλές ανταλλαγές αποστολών αλληλεγγύης.

Χαιρετισμός Κομμουνιστική Ένωση Νέων του Κομμουνιστικού Κόμματος ΗΠΑ (YCL) στο 20ο Παγκύπριο Συνέδριο ΕΔΟΝ

Είναι χαρά μου να μεταφέρω επαναστατικούς χαιρετισμούς από τη Κομμουνιστική Ένωση Νέων του Κομμουνιστικού Κόμματος ΗΠΑ στη νεολαία της εργατικής τάξης του κόσμου!

Χαιρετισμός Πορτογαλικής Κομμουνιστικής Νεολαίας (JCP) στο 20ο Παγκύπριο Συνέδριο ΕΔΟΝ

Εκ μέρους της Πορτογαλικής Κομμουνιστικής Νεολαίας χαιρετίζουμε θερμά το 20ο Συνέδριο της ΕΔΟΝ, όντας βέβαιοι ότι οι αποφάσεις που θα λάβετε εδώ θα είναι καθοριστικές για την ενίσχυση της ΕΔΟΝ και για την ανάπτυξη του αγώνα της νεολαιας της Κυπρου.

Χαιρετισμός Λενινιστικής Κομμουνιστικής Νεολαίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο 20ο Παγκύπριο Συνέδριο ΕΔΟΝ

Εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής της Λενινιστικής Κομμουνιστικής Νεολαίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επιτρέψτε μου να μεταφέρω τους χαιρετισμούς μας σε όλους τους αντιπροσώπους και τους προσκεκλημένους του 20ου Παγκύπριου Συνεδρίου της ΕΔΟΝ.

Σελίδα 1 από 2

© 2024 EDON. All Rights Reserved.