Η ΕΔΟΝ για τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη του Αναλφαβητισμού

Από το 1965, η 8η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί από την UNESCO ως η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη του Αναλφαβητισμού. Μια μέρα που ορίστηκε για να θυμίζει ανά το παγκόσμιο, ότι δεν ζούμε σε μια ιδεατή κοινωνία με ίσα δικαιώματα για όλους.

Η ΠΕΟΜ ΛΑΡΝΑΚΑΣ για την στάση του Διευθυντή στο Γυμνάσιο Σχολείο ‘Πετράκη Κυπριανού’

Ως ΠΕΟΜ Λάρνακας θα θέλαμε να καταδικάσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την στάση του Διευθυντή, του Γυμνάσιου Σχολείου ‘Πετράκη Κυπριανού’, ο οποίος επικαλούμενος την εμφάνιση και τα μαλλιά μαθητών, επέβαλε αποβολές σε δεκάδες συμμαθήτριες και συμμαθητές μας.

Η ΕΔΟΝ για τη θεσμοθέτηση του Εθνικού Κατώτατου Μισθού

Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τη θεσμοθέτηση Εθνικού Κατώτατου Μισθού αποτελεί μια ξεκάθαρη, κυνική και ταξική κοροϊδία προς τους εργαζόμενους. Στη δική μας εκτίμηση, η απόφαση αυτή, ούτε καν προσεγγίζει, όχι μόνο τις προσδοκίες των εργαζομένων, αλλά πολύ περισσότερο και πιο ουσιαστικά, τις ανάγκες τους.

Η ΕΔΟΝ για την έναρξη του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Ενόψει της έναρξης του παγκύπριου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ως ΕΔΟΝ ευχόμαστε αυτό να πραγματοποιηθεί, με αθλητοπρέπεια και μακριά από φαινόμενα διαφθοράς, διαπλοκής και στημένων αγώνων. Φαινόμενα τα οποία είναι πολύ καλά γνωστό πως υπάρχουν και σκόπιμα συντηρούνται, εδώ και χρόνια στον τόπο μας. Φαινόμενα τα οποία ενισχύουν την προκατάληψη των φιλάθλων, για τη διαφάνεια του πρωταθλήματος και απομακρύνουν φιλάθλους και ποδοσφαιριστές, από τον στόχο του ευ αγωνίζεσθαι.

Σελίδα 1 από 15

© 2022 EDON. All Rights Reserved.