Ολοκληρώθηκε η Οργανωτική Εξόρμηση 2023-2024

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα στελέχη και τους εθελοντές της Οργάνωσης για τα φετινά αποτελέσματα της Οργανωτικής Εξόρμησης (Ο.Ε.).

Η περίοδος της Ο.Ε. είναι η περίοδος που οι ΕΔΟΝίτες και οι ΕΔΟΝίτισες απευθύνουν κάλεσμα στη νεολαία σε σχολεία, πανεπιστήμια, συνοικίες και χώρους δουλειάς και της ζητούν να οργανωθεί στις γραμμές του αγώνα και της διεκδίκησης. Είναι η περίοδος που το πιο επαναστατικό κομμάτι της νεολαίας μας βαθαίνει τις ρίζες τους μέσα στην κοινωνία και απλώνεται απ΄άκρη σ΄άκρη του νησιού δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Το κλείσιμο της φετινή Ο.Ε. βρίσκει την Οργάνωση μας πιο μαζική και πιο μαχητική ξεπερνώντας σε αριθμό μελών τους αριθμούς μελών των τελευταίων αρκετών χρόνων. Η σκληρή δουλειά του κάθε ΕΔΟΝίτη και της κάθε ΕΔΟΝίτισας όχι απλά καρποφορεί μα μπορούμε να πούμε πως τα αποτελέσματα της είναι ήδη ορατά.

Δίπλα από την αποφασιστικότητα και την αυταπάρνηση των στελεχών της Οργάνωσης, παρατηρούμε παράλληλα μια διαδικασία συνειδητοποίησης της νεολαίας του τόπου. Η συνεχιζόμενη εδώ και χρόνια εφαρμογή, αντιλαϊκών και αντινεανικών πολιτικών δίπλα από την επιμονή και το παράδειγμα του οργανωμένου μαζικού αγώνα που δίνει η ΕΔΟΝ, φαίνεται να προβληματίζει και να οδηγεί κόσμο στην ένταξη στην οργανωμένη πάλη.

Χαιρετίζουμε ξανά τα εκατοντάδες στελέχη που έχουν συνεισφέρει στη διαδικασία της Ο.Ε. Αυτή η μεγάλη επιτυχία είναι κτήμα όλων. Συνεχίζουμε με το ίδιο πείσμα και τον ίδιο επαναστατικό ενθουσιασμό, συνεχίζουμε μέχρι «να κατακτήσουμε όσα δικαιούται η γενιά μας».

Ζήτω η ΕΔΟΝ!

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.