Η ΕΔΟΝ για την μεγάλη επιτυχία του Μίλαν Τράικοβιτς στο Παγκόσμιο Κλειστού στίβου

Άλλη μια τεράστια επιτυχία κατέγραψε ο πρωταθλητής μας Μίλαν Τράικοβιτς καταλαμβάνοντας την 7η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στην Σερβία. Ο κύπριος πρωταθλητής αγωνίστηκε στον τελικό των 60 μέτρων με εμπόδια το βράδυ της Κυριακής.  Ήταν μάλιστα η δεύτερη παρουσία του σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος έπειτα από αυτόν στο Μπέρμιγχαμ το 2018.

Ως Κεντρικό Αθλητικό Γραφείο της ΕΔΟΝ, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Μίλαν για άλλη μια χρυσή σελίδα που έχει γράψει στον Κυπριακό αθλητισμό. Τη ίδια ώρα συγχαίρουμε και την υπόλοιπη αντιπροσωπεία της χώρας μας η οποία έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας και ιδιαίτερα η νέα γενιά, τέτοιες επιτυχίες δεν μπορούν παρά μόνο να μας γεμίζουν με αισιοδοξία και περηφάνια.

Η επίδοση του Μίλαν, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Κυπριακού στίβου στα χρονικά, ίσως την δεύτερη καλύτερη έπειτα από το χάλκινο μετάλλιο του Κυριάκου Ιωάννου στην Βαλένθια το 2008 στο άλμα σε ύψος.

Η επιτυχία του πρωταθλητή μας έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο καθώς η Σερβία αποτελεί την γενέτειρα του την οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει εξαιτίας των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ μόλις στα 7 του χρόνια.

Ως ΕΔΟΝ συγχαίρουμε για ακόμα μια φορά τον πρωταθλητή μας καθώς και τον προπονητή του Αντώνη Γιαννουλάκη. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Καλούμε για ακόμα μια φορά την πολιτεία να στηρίξει έμπρακτα τον αθλητισμό ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε ελέω της Πανδημίας που έχει φυσιολογικά πλήξη όλα τα φάσματα της κοινωνίας.

 

Αθλητικό Γραφείο
Κ.Σ. ΕΔΟΝ
22.03.2022

 

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.