Η ακρίβεια τσακίζει - Εδώ και τώρα μέτρα

Η ακρίβεια τσακίζει την κυπριακή κοινωνία.  Οι τιμές στα τρόφιμα, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα έχουν εκτοξευτεί και είναι ανυπόφορες για μια λαϊκή οικογένεια. Την ίδια στιγμή, η Κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, όχι απλά αδιαφορεί, αλλά παίρνει και αποφάσεις που δυσχεραίνουν την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών. Καθώς το κόστος ζωής γίνεται ολοένα πιο υψηλό, οι μισθοί, τα επιδόματα και οι συντάξεις παραμένουν καθηλωμένα σε χαμηλά επίπεδα.

Σε αυτές τις συνθήκες, το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχονται οι νέοι, οι οποίοι βλέπουν τα όνειρα τους καθημερινά να εξαφανίζονται, αλλά και να χάνουν ταυτόχρονα, κάθε ελπίδα για το ξεκίνημα της δικής τους ζωής αφού η ακρίβεια τους πνίγει όλο και περισσότερο.

Ως ΕΔΟΝ συμμετέχουμε μαζί με το υπόλοιπο Λαϊκό Κίνημα, στις κινητοποιήσεις για την ακρίβεια και για την λήψη άμεσων μέτρων.

Το ερχόμενο Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, καλούμε όλες και όλους, να ενώσουμε τις φωνές μας και να απαιτήσουμε άμεσα την λήψη μέτρων ενάντια στην ακρίβεια για να προστατευθεί η κοινωνία. Η Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ έχει ξεπεράσει κάθε όριο αδιαφορίας. Μέτρα εδώ και τώρα!

 

Λευκωσία Ι 15:30 Ι Άνοιγμα της Οδού Λήδρας
Λεμεσός Ι 11:00 Ι Οίκημα ΠΕΟ Λεμεσού
Αμμόχωστος Ι11:30 Ι Κυκλικός κόμβος Δερύνειας – Παραλιμνίου
Λάρνακα Ι 11:00 Ι Πλατεία Αλκής
Πάφος Ι 10:30 Ι Πλατεία Κέννετυ

 

Γραφείο Τύπου
Κ.Σ. ΕΔΟΝ
23/02/2022

© 2024 EDON. All Rights Reserved.