3ο Πρόγραμμα ανταλλαγών ΕΔΟΝ – Νεολαία CTP «Reunite_cy»

3ο Πρόγραμμα ανταλλαγών ΕΔΟΝ – Νεολαία CTP «Reunite_cy» #reunite_cy

 
Η ΕΔΟΝ και η Νεολαία του CTP διοργανώνουν το 3ο Πρόγραμμα Ανταλλαγών «Reunite_cy» από τις 8 μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου. Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους, τόσο να έρθουν σε επαφή με άτομα της άλλης κοινότητας, όσο και να τους προσδώσει την ευκαιρία για κοινή δράση σε ζητήματα που αφορούν την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι νέοι θα χωριστούν σε ζευγάρια (1 Ε/κ – 1 Τ/κ) και ο καθένας θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει στο σπίτι του ένα νέο από την άλλη κοινότητα για ένα σαββατοκύριακο και ακολούθως να φιλοξενηθεί από αυτόν το επόμενο σαββατοκύριακο.

Το κάθε ζευγάρι θα αναλάβει δράσεις μέσα από συγκεκριμένες αποστολές όπως π.χ. η γνωριμία με την ιστορία του κυπριακού εργατικού κινήματος και επίσκεψη στο νέο Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή στη Λευκωσία. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα αξιολογηθεί το κάθε ζευγάρι για το αποτέλεσμα των δράσεων που θα έχει υλοποιήσει, ενώ τα καλύτερα κομμάτια αυτών των δράσεων θα δημοσιευτούν ακολούθως στο διαδίκτυο στη σχετική σελίδα #reunite_cy.

8-9 Φεβρουαρίου Τουρκοκύπριοι φιλοξενούν Ελληνοκύπριους και 15-16 Φεβρουαρίου Ελληνοκύπριοι φιλοξενούν Τουρκοκύπριους!

Δήλωση Συμμετοχής μέχρι 2 Φεβρουαρίου 2020

 
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ. : 00357 99770407 / 0090 533 844 0538


Γραφείο Επαναπροσέγγισης
Κ.Σ. ΕΔΟΝ

31/01/2020

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.