Κάλεσμα ΕΔΟΝ για την εκδήλωση καταδίκης της τουρκικής εισβολής στη Συρία

Η ΕΔΟΝ καταδικάζει την τουρκική εισβολή στη βόρεια Συρία η οποία τορπιλίζει τις προσπάθειες για ειρήνη και σταθερότητα στην πολύπαθη αυτή περιοχή που ταλανίζεται από συγκρούσεις και αιματοχυσία τα τελευταία 8 χρόνια. Η προσπάθεια των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων με επικεφαλής τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για αναδιάταξη των συνόρων στη Μέση Ανατολή, με κύριο στόχο τον έλεγχο των πλούσιων πλουτοπαραγωγικών πηγών, οδηγεί τους λαούς της περιοχής στο θάνατο και στην προσφυγιά.

Ως ΕΔΟΝ, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον συριακό λαό και στους Κούρδους που αγωνίζονται για ελευθερία, δημοκρατία και ειρήνη. Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή που οδηγούν στο αιματοκύλισμα των λαών για χάρη των συμφερόντων των ισχυρών της γης.

Καλούμε τους νέους και τις νέες να δώσουν μαζικό παρών στην εκδήλωση καταδίκης της τουρκικής εισβολής στη Συρία που διοργανώνει το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, ώρα 10:00 π.μ. στην πλατεία στο άνοιγμα της οδού Λήδρας στη Λευκωσία.

Γραφείο Τύπου
Κ.Σ ΕΔΟΝ

11/10/2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.