Η ΕΔΟΝ για τη συμμετοχή της στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»


Αναχωρεί για την Αθήνα o Γενικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Χρίστος Χριστόφιας, για να εκπροσωπήσει την Οργάνωση στο 45ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ – «Οδηγητή». Το φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 19 μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου, κάτω από το σύνθημα «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμη μας… “θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα…” Ναζίμ Χικμέτ, το Σοσιαλισμό!».

Το φεστιβάλ της ΚΝΕ διαχρονικά αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά και πολιτιστικά γεγονότα της Ελλάδας και συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες, νέους και εργαζόμενους από όλη την Ελλάδα. Στο φεστιβάλ, θα συμμετέχουν επίσης πληθώρα ξένων αντιπροσωπειών από οργανώσεις νεολαίας.

Το φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, είναι μια ευκαιρία για τους νέους της Ελλάδας να έρθουν σε επαφή με τις θέσεις και τη δράση της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΝΕ), να συζητήσουν και να ακούσουν για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα, στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και στον κόσμο γενικότερα. Αποτελεί και για την ΕΔΟΝ, ακόμα μια ευκαιρία διάδοσης στον ελληνικό λαό της στρατηγικής μας για ομοσπονδιακή λύση του Κυπριακού, απελευθέρωση κι επανένωση της πατρίδας μας.

Γραφείο Τύπου
Κ.Σ. ΕΔΟΝ

18/09/2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.