Ανακοίνωση για τη στάση των τηλεοπτικών ΜΜΕ σε σχέση με την προβολή της 20ης Συνέλευσης της ΠΟΔΝ

Ως Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ καταδικάζουμε την απαράδεκτη στάση των τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία δεν θεώρησαν σημαντικό να αφιερώσουν ούτε δευτερόλεπτο στο δελτίο ειδήσεων τους για την τελετή έναρξης της 20ης Συνέλευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Κύπρο.

160 αντιπρόσωποι 93 οργανώσεων από 65 χώρες ανά το παγκόσμιο βρίσκονται στην Κύπρο για τη Συνέλευση, γεγονός που τιμά τη χώρα μας, ενώ παράλληλα διεθνοποιεί το κυπριακό πρόβλημα. Παράλληλα τόσο οι οργανώσεις που συμμετέχουν όσο και η ίδια η Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών στέκονται διαχρονικά δίπλα από τον Κυπριακό λαό και τον αγώνα μας για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας.

Όλοι λένε ότι πρέπει να δίνουμε βήμα στους νέους και ότι η νέα γενιά είναι το μέλλον. Το κυριολεκτικό θάψιμο από κάποια ΜΜΕ ενός τόσο σημαντικού γεγονότος για την Κύπρο και τη νεολαία, μας επιτρέπει να θεωρούμε ότι αυτά που λέγονται κατά καιρούς για στήριξη των νέων είναι πολύ απλά υποκριτικά.

Παράλληλα την τελετή έναρξης της 20ης Συνέλευσης χαιρέτισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης καθώς αυτή  διοργάνωση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πατρίδα μας..

Ως ΕΔΟΝ ελπίζουμε έστω και τώρα τα τηλεοπτικά ΜΜΕ να προβάλουν τις εργασίες της Συνέλευσης η οποία ολοκληρώνεται στις 6 Δεκεμβρίου.

Γραφείο Τύπου

Κ.Σ. ΕΔΟΝ

4/12/2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.