Δελτίο Τύπου για Ακτίβ ΕΔΟΝ Αμμοχώστου

Η ΕΔΟΝ Αμμοχώστου πραγματοποίησε την Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, επαρχιακό Ακτίβ με θέμα την ολοκλήρωση της Οργανωτικής Εξόρμησης για τη χρονιά 2019-20, στην παρουσία του Επαρχιακού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, Χρύσανθου Ζαννέτοου. Την παρουσία τους στο Ακτίβ, έδωσαν αντιπρόσωποι από Τοπικές Οργανώσεις της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου από ολόκληρη την Επαρχία Αμμοχώστου και τη Λάρνακα.

Στην παρέμβαση του, ο συν. Χρύσανθος Ζαννέττος, καταπιάστηκε με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό μετά και την τριμερή συνάντηση των δύο ηγετών με τον Γενικό Γραμματέα του Ο.Η.Ε Αντόνιο Γκουτέρες και τα συμπεράσματα που βγήκαν από την μεταξύ τους συνάντηση. Ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου συν. Χριστόφορος Χαραλάμπους, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στα μέλη και στελέχη της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου, που κατάφεραν με σκληρή δουλειά και ανιδιοτέλεια, να καλύψουν το στόχο της οργανωτικής εξόρμησης για την Επαρχιακή Οργάνωση για τέταρτη συνεχή χρονιά. Τόσο ο Χρύσανθος Ζαννέττος, όσο και ο Χριστόφορος Χαραλάμπους, τόνισαν την ανάγκη για μαζικοποίηση της ΕΔΟΝ και του οργανωμένου αγώνα ως το μόνο δρόμο για τον προσανατολισμό της νεολαίας στην προοπτική της απελευθέρωσης και επανένωσης του τόπου και του λαού μας στα πλαίσια της λύσης όπως αυτά προνοούνται από τα ψηφίσματα του Ο.Η.Ε.

Το Ακτίβ ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των Τοπικών Οργανώσεων Ξυλοφάγου, Καλού Χωριού, Νέων Εργαζομένων Αυγόρου, Τεχνικής Σχολής Λάρνακας, Βρυσούλων, Νέων Εργαζομένων Πόλης, Παραλιμνίου,  Φρενάρους, Νέων Εργαζομένων Περιφέρειας, Νέων Εργαζομένων Δρομολαξιάς – Μενεού, Δερύνειας, Κοφίνου και Δασάκι Άχνας που κάλυψαν τον ετήσιο τους στόχο στην Οργανωτική Εξόρμηση.

Με την ευκαιρία αυτή, το Επαρχιακό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου εκφράζει την εκτίμηση και τις ευχαριστίες του σε όλα τα στελέχη της Οργάνωσης, που εθελοντικά εργάστηκαν για να συνδέσουν επαρχιακά εκατοντάδες μέλη στις γραμμές της ΕΔΟΝ, συνεχίζοντας απρόσκοπτα τη δράση και την προσφορά της ΕΔΟΝ προς τη νεολαία, αλλά και ολόκληρο το λαό.


ΕΔΟΝ Αμμοχώστου

28/11/2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.