Δελτίο Τύπου για Ακτίβ ΕΔΟΝ Λευκωσίας-Κερύνειας

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, το επαρχιακό Ακτίβ της ΕΔΟΝ Λευκωσίας-Κερύνειας με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της Οργανωτικής Εξόρμησης για το 2019-2020. Στο Ακτίβ παρευρέθηκαν μέλη της Επαρχιακής Οργάνωσης από όλα τα Τμήματα και από διάφορες Τ.Ο. της επαρχίας.

Στο Ακτίβ πραγματοποιήθηκε πολιτική ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και την τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο, την οικονομία και τα εργασιακά ζητήματα, τα συνεχόμενα σκάνδαλα της κυβέρνησης Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ, αλλά και τα ζητήματα παιδείας που αποτελούν ανοικτό μέτωπο αγώνων. Επαναβεβαιώθηκε τέλος, ότι βασική προϋπόθεση, για να ανακοπούν οι πολιτικές της κυβέρνησης Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ που συντηριτικοποιούν  την παιδεία, που φτωχοποιούν την πλειοψηφία του λαού ενισχύοντας το ντόπιο κεφάλαιο και τον στενό τους πολιτικοοικονομικό πυρήνα είναι η ενδυνάμωση της ΕΔΟΝ σε όλα τα επίπεδα. Στην καλύτερη κατάρτιση σε ιδεολογικοπολιτικό επίπεδο, στην οργανωτική ενδυνάμωση και στην περαιτέρω ανάπτυξη της πλατιάς δράσης και δραστηριότητας.

Το Ακτίβ ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των Τοπικών Οργανώσεων Έγκωμης, Δαλιού, Ακρόπολης και Νέων Εργαζομένων Περιφέρειας Δαλιού για την κάλυψη του στόχου τους για την οργανωτική εξόρμηση. Βραβεύτηκαν επίσης οι Τοπικές Οργανώσεις Κοκκινοτριμιθιάς, Λυμπιών και Σολιάς για το μεγαλύτερο ποσοστό εγγραφής νέων μελών στην οργάνωση.

Με την ευκαιρία αυτή, το Επαρχιακό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ Λευκωσίας-Κερύνειας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλα τα στελέχη της Οργάνωσης, που εθελοντικά εργάστηκαν για να συνδέσουν επαρχιακά εκατοντάδες μέλη στις γραμμές της ΕΔΟΝ, διατηρώντας την οργάνωση μας την μαζικότερη και πρωτοπόρα νεολαία του τόπου μας.


Γραφείο Τύπου
ΕΔΟΝ Λευκωσίας-Κερύνειας

29/11/2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.