Δελτίο Τύπου για τη συμμετοχή της ΕΔΟΝ στη Διεθνή κατασκήνωση της ΠΟΔΝ


Πραγματοποιείται αυτές τις μέρες, μεταξύ 25 – 29 Ιουλίου στο Βελιγράδι της Σερβίας, η Διεθνής Κατασκήνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαίας (ΠΟΔΝ) για την περιφέρεια «Ευρώπης και Βορείου Αμερικής» κάτω από τον τίτλο «NATO –  O εχθρός της ειρήνης και της ελευθερίας. 20 Χρόνια από τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας. Πολιτικές ΝΑΤΟ – Πολίτικες κατοχής και δημιουργίας νέων πολέμων».

Η κατασκήνωση φιλοξενείται από την Ένωση Κομμουνιστικής Νεολαίας Γιουγκοσλαβίας (SKOJ) στα πλαίσια της δράσης των οργανώσεων – μελών της ΠΟΔΝ στην περιφέρεια της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής (CENA). Την ΕΔΟΝ εκπροσωπεί η Χάρις Ζαντή, μέλος του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων ενώ εκεί βρίσκεται και το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ και πρόεδρος της ΠΟΔΝ Ιάκωβος Τοφαρή.

Η κατασκήνωση αυτή, είναι μια θεσμοθετημένη δραστηριότητα η οποία φιλοξενείται κάθε χρόνο και από διαφορετική οργάνωση. Μέσα από το πολύμορφο πρόγραμμα, τις αθλητικές, πολιτιστικές δραστηριότητες και τις συζητήσεις, δίνεται η ευκαιρία στις οργανώσεις που συμμετέχουν να μοιραστούν την εμπειρία τους και να ανταλλάξουν απόψεις, ενδυναμώνοντας έτσι τις σχέσεις και τον αγώνα του παγκόσμιου νεολαιίστικου αντιιμπεριαλιστικού κινήματος.

 

Γραφείο Διεθνών Σχέσεων
Κ.Σ. ΕΔΟΝ

27/07/2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.