Η ΕΔΟΝ για την ολοκλήρωση του 32ου Φεστιβάλ της

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 32ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, το οποίο πρόσφερε στο λαό μας πολιτιστική πανδαισία και έδωσε ώθηση για νέους αγώνες και κατακτήσεις για τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Το 32ο Παγκύπριο Φεστιβάλ θα γραφτεί στην ιστορία ως το πιο μαζικό και επιτυχημένο των τελευταίων πολλών χρόνων καθώς η παρουσία και ο ενθουσιασμός του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η τάφρος της Πύλης Αμμοχώστου γέμισε ασφυκτικά από χιλιάδες κόσμου που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το πλούσιο μουσικοκαλλιτεχνικό πρόγραμμα και την πολιτιστική πρόταση της ΕΔΟΝ καθώς επίσης και να πάρουν δύναμη για τους αγώνες που έρχονται.

Το 32ο Παγκύπριο Φεστιβάλ έστειλε μηνύματα απελευθέρωσης και επανένωσης της Κύπρου, επαναπροσέγγισης, ενίσχυσης του αγώνα ενάντια στο φασισμό, ενίσχυση της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, αλληλεγγύης με τους λαούς όλου του κόσμου καθώς επίσης και αγώνα για ένα κόσμο χωρίς πολέμους και εκμετάλλευση.

Η τεράστια επιτυχία του φεστιβάλ αποτελεί φόρο τιμής στον Δημήτρη Χριστόφια, στον οποίο ήταν αφιερωμένο το φεστιβάλ. Φόρο τιμής σε ένα άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του τόσο με την ΕΔΟΝ και το φεστιβαλικό κίνημα και με τους αγώνες του Κυπριακού λαού για απελευθέρωση και επανένωση αλλά και των λαών όλου του κόσμου για ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη. Η μαζικότητα του φεστιβάλ μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε τους αγώνες με πίστη στα ιδανικά μας όπως ακριβώς αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή ο Δημήτρης Χριστόφιας

Ως Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ ευχαριστούμε θερμά ολόκληρη την κυπριακή νεολαία, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και ευρύτερα το λαό μας, που με την παρουσία του έγραψε ιστορία για το 32ο Φεστιβάλ. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους καλλιτέχνες, τους τεχνίτες και όσους συνέβαλαν με την παρουσία τους στην επιτυχία του Φεστιβάλ.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνουμε στους εκατοντάδες εθελοντές, στους ΕΔΟΝίτες και ΕΔΟΝίτισσες που με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση οικοδόμησαν αυτή τη μικρή πολιτεία και έβαλαν τις βάσεις για το επιτυχημένο αυτό φεστιβάλ.

Με οδηγό την τεράστια επιτυχία του 32ου Παγκύπριου Φεστιβάλ, προχωρούμε αποφασιστικά και δίνουμε ραντεβού στους αγώνες που έχουμε να δώσουμε. Καλή αντάμωση στους δρόμους του αγώνα! Καλή αντάμωση στο 33ο Παγκύπριο Φεστιβάλ!

Κ.Σ. ΕΔΟΝ

7/7/2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.