Δελτίο Τύπου για το #Reunite_cy - Camping edition 3

 

#Reunite_cy – Camping edition 3
Άγιος Επίκτητος/Κερύνεια, 30 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2019
 

Το δικοινοτικό πρόγραμμα νεολαίας Reunite_cy εμφανίζεται και πάλι με την κατασκηνωτική του έκδοση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Επίκτητο στην Κερύνεια. Δεκάδες ελληνοκύπριοι και τουρκοκύπριοι νέοι θα συναντηθούν για να συζητήσουν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και να γνωριστούν. Θα γίνουν διάφορες συζητήσεις με τη συμμετοχή ειδικών και από τις δύο κοινότητες σε θέματα όπως οι εξελίξεις στο κυπριακό πρόβλημα - η σημασία στήριξης της ομοσπονδιακής λύσης (στο πάνελ ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ και ο Πρόεδρος του CTP), η κοινή μας πολιτιστική κληρονομιά και η δράση και το έργο της Τεχνικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά, καθώς επίσης και εργαστήρι κυπριακών παραδοσιακών χορών. Παράλληλα, στο χώρο διεξαγωγής του Προγράμματος θα λάβουν χώρα διάφορα διαδραστικά παιχνίδια γνωριμίας (παιχνίδια κοινών λέξεων κ.α.), ενώ θα γίνει συμβολική δεντροφύτευση στο τέλος του προγράμματος.

Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή και επικοινωνία μεταξύ τους στο πλαίσιο των συζητήσεων και των άλλων δραστηριοτήτων του προγράμματος. Αυτή η έκδοση του reunite_cy δεν αποσκοπεί στην αλλαγή του σκεπτικού του ως πρόγραμμα ανταλλαγών, αλλά να διευρύνει το χαρακτήρα και τις δραστηριότητες του.

ΜΜΕ και κόσμος που ενδιαφέρονται να αποτελέσουν μέρος του προγράμματος μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συντονιστές του στα e-mails Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να στείλουν μήνυμα στη σελίδα του προγράμματος στο Fb Reunite_cy.

© 2024 EDON. All Rights Reserved.