Χαιρετισμός Παλαιστινιακής Δημοκρατικής Ένωσης νεολαίας στο 19ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΕΔΟΝ

Σύντροφοι και συντρόφισσες της ΕΔΟΝ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εκφράσουμε εκμέρους της παλαιστινιακής δημοκρατικής ένωσης νεολαίας Και της παλαιστινιακής νεολαίας, να σας συγχαρούμε με την ευκαιρία του 19ου συνέδριο της  ΕΔΟΝ, Το οποίο αποτελεί ένα σημαντικό ρόλο για τον αγώνα της νεολαίας σας, και κατέχει εξέχουσα θέση στις παγκόσμιες οργανώσεις των νέων που διαδραματίζει εξέχοντας ρόλο μέσα από τους πολλούς αγώνες της στην Κύπρο, απέναντι στον Ιμπριαλισμό και στην υπεράσπιση των ζητημάτων της καταπιεσμένης νεολαίας και λαών .

Τιμούμε την ιστορική σχέση μαζί σας... Είμαστε περήφανοι για όσα μας έχετε προσφέρει από αλληλεγγύη και υποστήριξη για τον παλαιστινιακό μας λαό για το εθνικό μας ζήτημα, Το οποίο είναι φανερό μέσα από τις σαφείς και τολμηρές θέσεις και τις δραστηριότητες σας για την υποστήριξη του Παλαιστινιακού αγώνα, Προκειμένου να αποκτηθούν τα νόμιμα δικαιώματα των παλαιστινίων, να απαλλαχτούν από την κατοχή, να ιδρυθεί ένα ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ Και την επιστροφή των προσφύγων.

Η νεολαία και ο λαός της Παλαιστίνης αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις λόγω της ισραηλινής πολιτικής που υποστηρίζεται από τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμο , Υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Οι συλλήψεις, η πολιορκία των πόλεων, η καταστροφή των σπιτιών, ο εξιουδαϊσμος της Ιερουσαλήμ, Η ψήφιση των ρατσιστικών νόμων ενάντια στο λαό μας και τις περιοχές του 1948, Είναι η καθημερινή πολιτική που ασκεί η κατοχή Εναντίον των παλαιστινίων, Με την υποστήριξη του προέδρου των ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής Donald Τραμπ, ο οποίος επιδιώκει να εφαρμόσει το σχέδιο του (deal of the century ), Με σκοπό την εξαφάνιση του παλαιστινιακού ζητήματος και τα εθνικά δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού, η οποία ξεκίνησε με τη μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ και διέκοψε την χρηματοδότηση της UNRWA.

Αλλά πάρα αυτόν τον πόνο ... Έχουμε ακόμα και θέληση και την αποφασιστικότητα και συνεχίζουμε τον αγώνα και την πορεία της επιστροφής και εξέγερση των Νέων στην Δυτική όχθη και την Ιερουσαλήμ, και δεν θα παραδοθούμε στην καταπίεση και την αδικία της κατοχής.

Είναι δικαίωμα του λαού μας να ζει με αξιοπρέπεια, να αποκτήσει την ελευθερία του, να εφαρμόζονται τα διεθνή ψηφίσματα, να έχουν μία ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα ενός ανεξάρτητου Παλαιστινακού κράτους, Και η επιστροφή των προσφύγων στα σπίτια τους και στη γη τους.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία, για τη νεολαία σας, να κρατήσει τον ελεύθερο ήχο και να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των υπερασπιστών της ελευθερίας του παλαιστινιακού λαού.Θα μείνουμε, κι εσείς και όλοι αριστεροί τον προοδευτικών οργανώσεων νεολαίας, να αγωνιζόμαστε μαζί για την ελευθερία, την Δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ενάντια στην αδικία της κατοχής και του ιμπεριαλισμού.

Ζήτω το συνέδριο
Ζήτω η ΕΔΟΝ
Ζήτω η Νεολαία
Και ήττα για τον Ιμπεριαλισμό.

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.