Παλαιότερες

«Ως ΕΔΟΝ δεν πρόκειται να μετακινηθούμε από τις πάγιες μας θέσεις. Αυτά για τα οποία καθημερινά αγωνιζόμαστε και παλεύουμε ανάμεσα στην κυπριακή νεολαία. Αυτά θα υπερασπιστούμε. Δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς αν επιχειρηθεί από μέρους της Τρόικα να επιβληθούν εκβιαστικά τέτοια μέτρα που πλήττουν τα κεκτημένα ωφελήματα και δικαιώματα». Αυτά δήλωνε το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ σε ανακοίνωση του στις 25/07/2012. Τέσσερις μήνες μετά, επαναλαμβάνουμε την πιο πάνω θέση.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στο αγώνα που διεξάγουν σήμερα οι οικοδόμοι. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον απεργιακό αγώνα που ξεκίνησε σήμερα και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στην οικοδομική βιομηχανία.

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία τις εγκληματικές ενέργειες του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού Λαού στη Γάζα, όπου δεκάδες άνθρωποι μέχρι στιγμής σκοτώθηκαν ανάμεσα τους άμαχοι γυναίκες και παιδιά, ενώ εκατοντάδες τραυματίστηκαν.

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία τις εγκληματικές ενέργειες του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού Λαού στη Γάζα, όπου 19 άνθρωποι μέχρι στιγμής σκοτώθηκαν ανάμεσα τους άμαχοι γυναίκες και παιδιά, ενώ 235 τραυματίστηκαν.

Σελίδα 1 από 37

loader

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κεντρικό Συμβούλιο ΕΔΟΝ

Ανδρέα Παπακώστα 1, Καϊμακλί, 1037 Λευκωσία

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 22766459
Φαξ: 22757161
Email : ccedon@cytanet.com.cy

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mail