Η ΕΔΟΝ στηρίζει την εκδήλωση διαμαρτυρίας του Παγκ. Συμβουλίου Ειρήνης για την ανθρωπιστική καταστροφή που απειλεί τον άμαχο πληθυσμό της Παλαιστίνης

Η #ΕΔΟΝ στηρίζει την εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης - Kıbrıs Barış Konseyi (ΠΣΕ) την Παρασκευή, 29 Μαρτίου και ώρα 17:30 στην πλατεία Ελευθερίας, για την εξάπλωση του λιμού και την ανθρωπιστική καταστροφή που απειλεί τον άμαχο πληθυσμό, ως αποτέλεσμα της θηριωδίας που συντελείται από το κράτος του Ισραήλ στη Γάζα.

📌Τιμούμε την 30η Μαρτίου, ημέρα της παλαιστινιακής γης. Τιμούμε τις θυσίες και την ηρωική αντίσταση του παλαιστινιακού λαού για την υπεράσπιση της γης και στεκόμαστε στο πλευρό του στον αγώνα ενάντια στην επεκτατική πολιτική του κράτους του Ισραήλ.

🔴Καλούμε τη νεολαία να δώσει το παρών της για να καταδικάσουμε το αποτρόπαιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και την επιθετικότητα του κράτους του Ισραήλ.

🔴🔴Απαιτούμε άμεση και πλήρη κατάπαυση του πυρός, τερματισμό της γενοκτονίας και διάσωση των ανθρώπων που πεθαίνουν από την πείνα.

🔴🔴🔴Απαιτούμε τερματισμό της κατοχής και του εποικισμού της Παλαιστίνης.

🔴🔴🔴🔴Απαιτούμε λευτεριά στην Παλαιστίνη και ίδρυση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ, όπως προνοούν τα σχετικά του ΟΗΕ.

ΚΥΠΡΟΣ🇨🇾-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ🇵🇸 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ✊

𝗬𝗘𝗦 𝗽𝗲𝗮𝗰𝗲🕊

𝗡𝗢 𝘄𝗮𝗿🚫

#YesPeace #NoWar #Cyprus #Palestine #Solidarity #FreePalestine #againstimperialism #EDON #ΕΔΟΝ #gaza

© 2024 EDON. All Rights Reserved.