Χαιρετισμός Κομμουνιστικής Ένωσης Νεολαίας Ho Chi Minh προς το 19ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΕΔΟΝ - Greetings from the Ho Chi Minh Communist Youth Union for the 19th Pancyprian Congress of EDON

Αγαπητοί σύντροφοι,

Με την ευκαιρία του 19ου Συνεδρίου της  ΕΔΟΝ η Κομουνιστική Ένωση Νεολαίας Ho Chi Minh και η νεολαία του Βιετνάμ, θα ήθελε να εκφράσει φιλικούς χαιρετισμού και θερμά συγχαρητήρια στο Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ.

Είναι ευχάριστο ότι το Συνέδριο της ΕΔΟΝ  θα λάβει χώρα στις 4-6 Ιανουαρίου στη Λευκωσία κάτω από το σύνθημα «ΕΔΟΝ γερή και μαζική, δύναμη για τους αγώνες της νεολαίας».

Χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε μαζί σας δύο ειδικές θεματικές συζητήσεις. Την πρώτη που αφορά τις Τοπικές Οργανώσεις και τη σχέση τους με το ευρύτερο Λαϊκό Κίνημα και τη δεύτερη που αφορά την παραχάραξη της ιστορίας και την προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων στο Κυπριακό Πρόβλημα. Θεωρούμε ότι το Συνέδριο δεν είναι μόνο ένα σημαντικός σταθμός για την ΕΔΟΝ, ώστε να διαδώσει πολιτική συνείδηση στους προοδευτικούς-αριστερούς νέους της Κύπρου, αλλά και ένας χώρος ανοικτής συζήτησης για το πώς εξελίσσεται ο ρόλος της ΕΔΟΝ στην προσεχή περίοδο.

Πιστεύουμε ότι κάτω από την καθοδήγηση της ηγεσίας, η ΕΔΟΝ θα βγει πιο δυνατή και με περισσότερα επιτεύγματα στις μέρες που έρχονται και θα ενισχύσει επίσης τη Παγκόσμια Οργάνωση Δημοκρατικών Νεολαίων (ΠΟΔΝ), στην προεδρία της οποίας βρίσκεται.

Λόγω πολύ βεβαρημένου προγράμματος τη συγκεκριμένη περίοδο, δυστυχώς δεν μας ήταν δυνατό να παρευρεθούμε μαζί σας σε αυτό το τόσο σημαντικό συμβάν.

Ευχόμαστε το 19ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΕΔΟΝ να έχει μεγάλη επιτυχία και πραγματικά ευχόμαστε ότι οι παραδοσιακά φιλικές σχέσεις ανάμεσα στις οργανώσεις μας, ισχυροποιηθούν ακόμα περισσότερο.

Συντροφικά,
Le Quoc Phong
----

© 2024 EDON. All Rights Reserved.