Προσυνεδριακός διάλογος - 19ο Παγκύπριο Συνέδριο ΕΔΟΝ

Στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι το 19ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΕΔΟΝ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία (Συνεδριακό Κέντρο) από τις 4 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, η ΕΔΟΝ επιδιώκει τη διεξαγωγή ενός ελεύθερου, παραγωγικού και εποικοδομητικού διαλόγου για τα θέματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριο.

Στο διάλογο αυτό, καλούμε τα μέλη της Οργάνωσης, αλλά και ευρύτερα τη νεολαία, όπως καταθέσουν τις δικές τους σκέψεις και απόψεις, προσθέτοντας έτσι σε μια δημιουργική συζήτηση για τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα το λαό μας και ιδιαίτερα τη νεολαία.

Έπειτα από τη δημοσιοποίηση των «Θέσεων του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ προς το 19ο Παγκύπριο Συνέδριο», η ΕΔΟΝ ανακοινώνει την έναρξη του δημόσιου προσυνεδριακού διαλόγου, παράλληλα με τη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί σε όλες τις Τοπικές Οργανώσεις της ΕΔΟΝ ανά το Παγκύπριο.

Το πλαίσιο του διαλόγου αφορά στις «Θέσεις του Κ.Σ. της ΕΔΟΝ προς το 19ο Παγκύπριο Συνέδριο», οι οποίες διανέμονται σε έντυπη μορφή σε όλη την Κύπρο και βρίσκονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΔΟΝ www.edon.org.cy

Οι απόψεις που θα εκφραστούν στο πλαίσιο της προσυνεδριακής συζήτησης θα δημοσιοποιούνται στις στήλες της εφημερίδας «Χαραυγή» και στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της ΕΔΟΝ.

Στόχος είναι να εκφραστούν δημόσια όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις. Ως προς τούτον, προτρέπονται οι συγγραφείς των κειμένων να περιορίζονται στις 400-450 λέξεις.

Τα κείμενα να αποστέλλονται σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όλες οι απόψεις πρέπει να είναι ενυπόγραφες με το ονοματεπώνυμο και την Τοπική Οργάνωση του συγγραφέα.

 

Κ.Σ. ΕΔΟΝ
12/10/2018

© 2024 EDON. All Rights Reserved.