Ολοκλήρωση διαγωνισμού Αυτομόρφωσης ΕΔΟΝ

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ με χαρά ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της τελικής φάσης του Παγκύπριου Διαγωνισμού Αυτομόρφωσης 2022. Οι δεκάδες συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν και να έρθουν σε επαφή με ιστορικά, πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα, το προοδευτικό λογοτεχνικό βιβλίο, την ποίηση κ.α.

Η επαναφορά του διαγωνισμού, έχει ως στόχο τη θεσμοθέτηση του και τη διεξαγωγή του σε τακτική βάση. Για την ΕΔΟΝ, η αυτομόρφωση αποτελεί σημαντικό εργαλείο στα χέρια της νέας γενιάς, για την καλλιέργεια κριτικής σκέψης, για την ενίσχυση μιας αγωνιστικής στάσης ζωής.

 

Τα αποτελέσματα για τους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία είναι:

Κατηγορία Μαθητών:

  1. Γρηγόρης Γρηγορίου – Υποτροφία Πανεπιστημίου
  2. Σταύρος Νικολάου – Συνδρομή ενός χρόνου σε βιβλιοπωλείο
  3. Αλέξανδρος Τουλούπης - Συνδρομή ενός χρόνου σε βιβλιοπωλείο

 

Κατηγορία Φοιτητών – Εργαζομένων:

  1. Χρυσόστομος Μωυσέως – Υποτροφία Πανεπιστημίου
  2. Μηνάς Δημητρίου – Υποτροφία Πανεπιστημίου
  3. Αναστάσης Θεοφάνους – Υποτροφία Πανεπιστημίου

 

Στους νικητές δόθηκαν επίσης βραβεία, όπως επιχορηγημένη συμμετοχή σε φεστιβάλ αδελφών οργανώσεων του εξωτερικού, επιχρηγημένη συμμετοχή στην κατασκήνωση της ΕΔΟΝ, δωρεάν συνδρομή ενός χρόνου στην εφημερίδα Νεολαία» και συνδρομή ενός χρόνου για τις παραστάσεις του Θεάτρου «ΑντίΛογος.»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Πανεπιστήμιο Frederick, το Πανεπιστήμιο UCLAN και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου για την παραχώρηση υποτροφιών προς τους νικητές του διαγωνισμού.

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.