ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΟΝ ΣΤΟ 15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ UJCE

Αναχωρεί σήμερα, 14 Απριλίου 2022, για τη Μαδρίτη η αποστολή της ΕΔΟΝ, η οποία θα συμμετέχει στο 15ο Συνέδριο της Ένωσης Κομμουνιστικής Νεολαίας Ισπανίας (UJCE). Την Οργάνωση θα εκπροσωπήσει ο συναγωνιστής Σταύρος Αγαθού, μέλος της Κεντρικής Γραμματείας και επικεφαλής του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων του Κ.Σ.

Με την UJCE μας δένουν στενές σχέσεις συντροφικότητας και συνεργασίας. Η σχέσεις αυτές διατρανώθηκαν τόσο κατά την περίοδο όπου η Οργάνωσή μας ήταν στην Προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ), όσο και τώρα που η UJCE βρίσκεται στην Προεδρία.

Στα πλαίσια του 15ου Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Συντονιστικής Ομάδας της Περιφέρειας Ευρώπης και Βορείου Αμερικής (CENA) της ΠΟΔΝ, στην οποία ως ΕΔΟΝ θα συμμετέχουμε παραθέτοντας τις εισηγήσεις μας προς την αναζωογόνηση των δραστηριοτήτων της Περιφέρειάς μας στην ΠΟΔΝ, μετά τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που επέβαλε η πανδημία.

Τέλος, σημειώνουμε ότι αποτελεί χρέος μας ως ΕΔΟΝ, με την ευκαιρία της αποστολής, να αναδείξουμε διεθνώς την κρισιμότητα που βρίσκεται η κατάσταση στο Κυπριακό, με τη διχοτόμηση να είναι προ των πυλών, απευθύνοντας κάλεσμα -ίσως πιο έντονα από ποτέ- για έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη στον αγώνα μας για λύση και επανένωση.

 

Γραφείο Διεθνών Σχέσεων Κ.Σ. ΕΔΟΝ

14 Απριλίου 2022

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.