Η ΕΔΟΝ για την αλλαγή ημερομηνίας της συναυλίας στη Λάρνακα και πραγματοποίηση επιπλέον συναυλίας στη Λευκωσία

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης, τα μέτρα που εφαρμόστηκαν έκτακτα για την αντιμετώπιση των αυξημένων κρουσμάτων COVID-19 στην επαρχία της Λάρνακας, παρατείνονται. Η ΕΔΟΝ και αυτή τη φορά θέτει, όπως πάντα έπραττε, ως ύψιστη προτεραιότητα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας. Έτσι η προγραμματισμένη για τις 09 Οκτωβρίου συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας είναι η Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, στον ίδιο χώρο.

Για όσους τυχερούς πρόλαβαν να εξασφαλίσουν θέσεις για τις 09 Οκτωβρίου προτού εξαντληθούν, τα εισιτήρια μεταφέρονται αυτόματα για τις 23 Οκτωβρίου! 

Παράλληλα, καθώς και οι πέντε βραδιές που ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο και οι θέσεις έχουν εξαντληθεί, η ΕΔΟΝ αποφάσισε όπως προχωρήσει σε πραγματοποίηση μιας επιπλέον συναυλίας στη Λευκωσία! Η επιπλέον συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτώβρη στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Με βάσει τα πιο πάνω, διεξάγονται οι ακόλουθες συναυλίες:

  • 6 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία. (Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί)
  • 7 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία. (Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί)
  • 8 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού (Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί)
  • 11 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού (Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί)

  • 23 Οκτωβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας (Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί)
  • 24 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία. (Τα εισιτήρια για διατίθενται από την ιστοσελίδα shop.tickethour.com. Ο σχετικός σύνδεσμος θα αναρτηθεί σύντομα)

Κ.Σ. ΕΔΟΝ

07/10/2020

 

© 2024 EDON. All Rights Reserved.