Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για απαγόρευση της διεξαγωγής φεστιβάλ, εκθέσεων κλπ. μέχρι τις 15 Γενάρη 2021, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε την οριστική αναβολή του 33ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ. Το μεγαλύτερο πολιτιστικό και πολιτικό φεστιβάλ της Κύπρου, μεταφέρεται για το καλοκαίρι του 2021.

Προτεραιότητα ολόκληρης της κοινωνίας, αποτελεί στις μέρες μας η αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid19. Οι κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες από την απαρχή αυτής της περιπέτειας είναι τεράστιες, ιδιαίτερα σε βάρος της νεολαίας και του εργαζόμενου λαού. Ακριβώς μέσα σε αυτές τις συνθήκες και αναλογιζόμενοι την αυξημένη ανάγκη για πολιτιστική ανάταση και ποιοτική ψυχαγωγία, το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ αποφάσισε όπως δεν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

 

Αφού για φέτος θα στερηθούμε το Φεστιβάλ, θα πραγματοποιήσουμε τέσσερις συναυλίες με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα:

-        Στις 6 και 7 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.

-        Στις 8 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.

-        Στις 9 Οκτωβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

 

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού στη βάση των σχετικών πρωτοκόλλων και διαταγμάτων. Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευτούν εντός των επόμενων ημερών. Καλή αντάμωση!

 

Κεντρικό Συμβούλιο ΕΔΟΝ

26/08/2020