Συμμετοχή της ΕΔΟΝ στο 29ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ

Αναχώρησε την Παρασκευή 17 Ιουλίου, για το Στόμιο Λάρισας, o Τοπικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Αθήνας, Γιώργος Σκούρου, για να εκπροσωπήσει την Οργάνωση μας στο 29ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΝΕ) το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 17-19 Ιουλίου.

Το διήμερο που λαμβάνει χώρα κάτω από το σύνθημα «Μένουμε δυνατοί - περνάμε στην αντεπίθεση. Με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό!», διεξάγεται σε μια περίοδο που ο ιμπεριαλισμός δείχνει τα δόντια του στην περιοχή μας, με το ενδεχόμενο περαιτέρω κλιμάκωσης να είναι ορατό. Από την όλη κατάσταση προκύπτει η ανάγκη σύσφιξης των δεσμών και των σχέσεων των λαών και των νεολαιών των χωρών μας. Όσο οι ιμπεριαλιστές χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου και εξαπολύουν απειλές, η αλληλεγγύη μεταξύ του κυπριακού και κάθε γείτονα λαού πρέπει να δυναμώνει και να ενισχύεται.

Η ΕΔΟΝ και η ΚΝΕ δίνουν εδώ και δεκαετίες τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα μαζί, μέσα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών, η οποία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενίσχυση του παγκόσμιου νεολαιίστικου αντιιμπεριαλιστικού κινήματος.


Γραφείο Διεθνών Σχέσεων
Κ.Σ. ΕΔΟΝ

17/07/2020

© 2024 EDON. All Rights Reserved.