Δελτίο Τύπου για την τελετή έναρξης της 20ης Συνέλευσης της ΠΟΔΝ

Φιλοξενείται στην Κύπρο η 20η Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ) στις 3 – 6 Δεκεμβρίου. Η τελετή έναρξης της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΟΕΔ στη Λευκωσία (Λεωφόρος Κυρηνείας 184, Αγλαντζιά) η ώρα 10:00 π.μ. Κύριος ομιλητής στην τελετή έναρξη θα είναι ο Πρόεδρος της ΠΟΔΝ, Ιάκωβος Τοφαρής. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ, Χρίστος Χριστόφιας και εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Γυναικών.

Η 20η Συνέλευση της ΠΟΔΝ πραγματοποιείται κάτω από το σύνθημα «Εμπρός για το μέλλον μας! Μέχρι να κτίσουμε τον κόσμο που ονειρευόμαστε και για τον οποίο αγωνιζόμαστε» και σε αυτή θα συμμετέχουν 160 αντιπρόσωποι από 93 οργανώσεις από κάθε γωνιά της γης.

Γραφείο Τύπου
Κ.Σ. ΕΔΟΝ

02/12/2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.