Δελτίο Τύπου για ΑΚΤΙΒ ΕΔΟΝ Πάφου

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Επαρχιακό ΑΚΤΙΒ της ΕΔΟΝ Πάφου, με αφορμή το πέρας της Οργανωτικής Εξόρμησης για το 2019-2020. Στο ΑΚΤΙΒ παρευρέθηκαν μέλη της Επαρχιακής Οργάνωσης από διάφορες Τοπικές Οργανώσεις της επαρχίας Πάφου.

Στο ΑΚΤΙΒ παρευρέθηκε και έκανε πολιτική ενημέρωση ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου, Ανδρέας Φακοντής. Βασικοί άξονες συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό -έπειτα και την τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο- και την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση του τόπου και λαού μας στη βάση μιας λύσης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Έγινε επίσης αναφορά στις αντιλαϊκές πολιτικές αλλά και τα σκάνδαλα της Κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ καθώς και στα ζητήματα παιδείας που αποτελούν ανοικτό μέτωπο αγώνων. Η χώρα μας βρίσκεται εντός ενός κυκεώνα προβλημάτων, που για άλλη μια φορά πλήττει την πλειοψηφία του λαού εξυπηρετώντας και πάλι τους λίγους και εκλεκτούς. Τώρα πιο πολύ από ποτέ το πιο αγνό κομμάτι της κοινωνίας μας, η νεολαία, οφείλει να αντισταθεί και να ενδυναμώσει τη φωνή της έναντι στη δημιουργία της κατηγορίας των φτωχών εργαζόμενων, των αποκοπών, της συντηρητικοποίησης και ενάντια στους αυταρχισμούς και το κουτσούρεμα της δημόσιας παιδείας.

Το ΑΚΤΙΒ ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των Τοπικών Οργανώσεων της Πόλεως Χρυσοχούς, της Τεχνικής Σχολής Πάφου, του Λυκείου Έμπας, των Ν.Ε. Πόλης Πάφου, των Ν.Ε. Ανατολικής Πάφου και των Ν.Ε. Πέγειας για την κάλυψη του στόχου τους για την οργανωτική εξόρμηση. Βραβεύτηκαν επίσης οι Τοπικές Οργανώσεις Πόλεως Χρυσοχούς και η Τεχνική Σχολή, για το μεγαλύτερο ποσοστό εγγραφής νέων μελών στην οργάνωση.

Τέλος το Επαρχιακό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ Πάφου, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλα τα στελέχη της Οργάνωσης, που με ανιδιοτέλεια εργάστηκαν για να οργανώσουν τους νέους στις τάξεις της οργανωμένης πάλης μέσα από τις γραμμές τις ΕΔΟΝ.

Επαρχιακό Συμβούλιο
ΕΔΟΝ Πάφου

30/11/2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.