Η ΕΔΟΝ Λεμεσού για το ΑΚΤΙΒ ολοκλήρωσης της οργανωτικής εξόρμησης

Το Επαρχιακό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ Λεμεσού πραγματοποίησε την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019, Ακτίβ, με την ευκαιρία  της ολοκλήρωσης της Οργανωτικής Εξόρμησης. Στα πλαίσια αυτά, έγινε πολιτική ενημέρωση από τον Κεντρικό Οργανωτικό Γραμματέα της ΕΔΟΝ συν. Βάκη Χαραλάμπους, ο οποίος καταπιάστηκε με το Κυπριακό και την ανάγκη για διατήρηση της προοπτικής για λύση και επανένωση, τις εξελίξεις ανά το παγκόσμιο καθώς και για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το εσωτερικό μέτωπο της Κύπρου τόσο λόγω των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, όσο και από τα απανωτά σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται η ίδια η Κυβέρνηση, αφήνοντας τη χώρα και το λαό μας συνεχώς εκτεθειμένους .

Η Επαρχιακή Γραμματέας της ΕΔΟΝ Λεμεσού Ανθούλα Μενελάου, εξέφρασε τα συγχαρητήρια της στα μέλη και στελέχη της ΕΔΟΝ Λεμεσού, αφού μέσα από τη σκληρή και ανιδιοτελή δουλειά τους κατάφεραν να διατηρήσουν τον πήχη της Επαρχιακής Οργάνωσης αρκετά ψηλά. Την ίδια ώρα, τονίστηκε η ανάγκη για περαιτέρω μαζικοποίηση της Οργάνωσης μας, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί την προμετωπίδα των αγώνων για τα δικαιώματα της νεολαίας και του κυπριακού λαού ευρύτερα.

Οι ΕΔΟΝίτες και οι ΕΔΟΝίτισσες της επαρχίας μας, επαναβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά τη θέληση τους, για συνέχιση του αγώνα μέχρι την απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου και του Λαού της. Ταυτόχρονα, διατράνωσαν τη θέληση τους για συνέχιση του αγώνα υπέρ των αδικημένων, κόντρα στα  αντιλαϊκά – αντινεανικά μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση Αναστασιάδη –ΔΗΣΥ χέρι – χέρι με τον Νικόλα Παπαδόπουλο και απαλλαγή από την παρούσα κατάσταση στο μέλλον.

Το Ακτίβ ολοκληρώθηκε με τη βράβευση Τοπικών Οργανώσεων που κάλυψαν το στόχο που είχαν θέσει για φέτος.
 

Επαρχιακό Συμβούλιο ΕΔΟΝ Λεμεσού

29 Νοεμβρίου 2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.