Δελτίο Τύπου για τη δεντροφύτευση στην Ασγάτα

Το Σάββατο 02 Νοεμβρίου και ώρα 09:00 π.μ., πραγματοποιήθηκε εθελοντική δεντροφύτευση στον χώρο του αγροκτήματος «Κοκκινολαόνα» στο χωριό Ασγάτα. H δεντροφύτευση εντάσσεται στα πλαίσια της συνεχούς περιβαλλοντικής-κοινωνικής δράσης της Επαρχιακής μας Οργάνωσης και σε αυτή συμμετείχαν φίλοι και μέλη της ΕΔΟΝ.

Ως ΕΔΟΝ, επιβάλλεται να εντείνουμε την περιβαλλοντική μας δράση μέσα από διάφορες εκδηλώσεις, εκστρατείες και δραστηριότητες. Έχουμε ειδικό βάρος ευθύνης όσο αφορά στη διαπαιδαγώγηση και διαφώτιση των νέων για περιβαλλοντικά ζητήματα. Ο αγώνας για προστασία του περιβάλλοντος είναι συνυφασμένος με την πάλη ενάντια στον καπιταλισμό. Η εκμετάλλευση του περιβάλλοντος είναι απότοκο του καπιταλιστικού μοντέλου ανάπτυξης της κοινωνίας μας και της ασταμάτητης μανίας των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι μοναδικό στόχο έχουν τη συνεχή αύξηση των κερδών τους και όχι την διατήρηση του περιβάλλοντος και συνεπώς το κοινωνικό όφελος.

Ευχαριστούμε το Τμήμα Δασών και το Κοινοτικό Συμβούλιο της Ασγάτας για τη στήριξη και τη φιλοξενία. Κάνουμε κάλεσμα στους νέους και νέες της επαρχίας μας, να συμμετέχουν στην δεντροφύτευση που πραγματοποιεί η Κ.Ε. ΑΚΕΛ το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στην περιοχή Δελίκηπου.

Γραφείο Περιβάλλοντος ΕΔΟΝ Λεμεσού
04 Νοεμβρίου 2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.