Η ΕΔΟΝ για την Κυπριακή αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στη Ντόχα του Κατάρ το 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Η Εθνική μας ομάδα θα αντιπροσωπευτεί φέτος από 5 αθλητές.

Τον Απόστολο Παρέλλη στη Δισκοβολία, τον Μίλαν Τραϊκοβιτς στα 110μ. με εμπόδια, την Ελένη Αρτυματά στα 400μ., την Νεκταρία Παναγή στο Άλμα εις Μήκος και τη Ντακμάρας Χαντζλίκ στο Μαραθώνιο.

Ως ΕΔΟΝ, ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας, με την ευχή να καταλάβουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι προσπάθειες των Κύπριων αθλητών μας τα τελευταία χρόνια, αρκετοί εκ των οποίων δίνουν τη μάχη τους χωρίς την απαιτούμενη στήριξη από την πολιτεία, αποτελούν πρότυπα για τη νεολαία μας και παράδειγμα προς μίμηση.

Ο αθλητισμός ήταν, είναι και θα παραμείνει βασική προτεραιότητα για την ΕΔΟΝ. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την κάθε προσπάθεια προώθησης του υγιούς αθλητισμού και του πνεύματος του «ευ αγωνίζεσθαι». Καλούμε την πολιτεία όπως ενισχύσει τον τομέα του αθλητισμού, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες και υποδομές ώστε οι αθλητές μας να μπορούν να εξελίξουν τις ικανότητες τους, κάτι που μόνο επιτυχίες μπορεί να φέρει στο μέλλον.

Αθλητικό Γραφείο
Κ.Σ ΕΔΟΝ

26/09/2019

© 2024 EDON. All Rights Reserved.