Αρχική

Ανακοίνωση για την αναγραφή συνθημάτων στο οίκημα της ΕΔΟΝ Λεμεσού

Το Επαρχιακό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ Λεμεσού καταδικάζει με βδελυγμία την ψεσινή αναγραφή συνθημάτων από ακραία φασιστικά στοιχεία στο οίκημα μας. Γνωρίζουμε ότι τα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από αυτή την ενέργεια είναι πολιτικά και είναι άμεσα συνδεδεμένα με τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη όσο αφορά στο Κυπριακό. 

Εμείς απαντούμε με τον ανειρήνευτο αγώνα που διεξάγουμε καθημερινά με απώτερο στόχο την επίτευξη της πολυπόθητης απελευθέρωσης κι επανένωσης του τόπου μας. Την ώρα αυτή που οι συνομιλίες για λύση του Κυπριακού βρίσκονται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις τους, την ώρα που πέραν των 130 οργανώσεων, συντεχνιών, κομμάτων, κοινωνικών φορέων και από τις δύο κοινότητες στηρίζουν αυτό τον αγώνα, κάποιοι προσπαθούν να ματαιώσουν και να αμαυρώσουν την οποιαδήποτε θετική εξέλιξη μπορεί να υπάρξει. 

Καλούμε όλους τους νέους και νέες, να οργανωθούν και να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία του τόπου μας, να υπερασπιστούμε το μέλλον μας. Απαξιώνοντας την πολιτική και  συλλογική δράση των οργανωμένων συνόλων, το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να δίνουμε πρόσφορο έδαφος στα ακραία εθνικιστικά – σοβινιστικά στοιχεία να αναπτύσσουν δράση. Ως ΕΔΟΝ, δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν θα επιτρέψουμε αυτή τη φορά στις πρακτικές του παρελθόντος να στιγματίσουν το παρόν και το μέλλον μας, δεν τρομοκρατούμαστε και δεν πρόκειται να αφήσουμε τον εθνικισμό, να ξαναματώσει το λαό μας.

 

Επαρχιακό Συμβούλιο ΕΔΟΝ Λεμεσού

11 Ιανουαρίου 2017

 

Last modified on Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 14:49
loader

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κεντρικό Συμβούλιο ΕΔΟΝ

Ανδρέα Παπακώστα 1, Καϊμακλί, 1037 Λευκωσία

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 22766459
Φαξ: 22757161
Email : ccedon@cytanet.com.cy

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Εγγραφείτε τώρα για άμεση ενημέρωση μέσω e-mail