Αρχική

Δε γυρίζουμε την πλάτη στο μέλλον μας! - Η κάθε ψήφος μετρά!

Η ΕΔΟΝ καλεί όλους τους νέους και νέες που θα συμπληρώσουν το 18ο έτος της ηλικίας τους, μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2018, να εκδώσουν εκλογικό βιβλιάριο για να μπορούν να ψηφίσουν στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές. Η τελική ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων είναι στις 18 Δεκεμβρίου 2017.

Στις 28 Ιανουαρίου 2018 (α΄ γύρος) και στις 4 Φεβρουαρίου 2018 (β΄ γύρος), καλούμαστε στις κάλπες για την ανάδειξη του επόμενου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σε αυτές τις κρίσιμες και καθοριστικές στιγμές για τον τόπο και το λαό μας, δε γυρίζουμε την πλάτη στο μέλλον μας. Στηρίζουμε τον Σταύρο Μαλά.

Τον υποψήφιο που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για προοδευτική μεταρρύθμιση και που δίνει διέξοδο στα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία του λαού. Την υποψηφιότητα της λύσης του Κυπριακού, που ανοίγει ελπιδοφόρα προοπτική για την πατρίδα και το λαό μας.

Ως ΕΔΟΝ επαναλαμβάνουμε πως η αποχή δεν αποτελεί επιλογή, καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συνέχιση των πολιτικών που μας θέλουν να ζούμε αναξιοπρεπείς, στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Η ανεργία, οι μισθοί πείνας και οι δουλειές χωρίς δικαιώματα, δεν ανατρέπονται με την αποχή, αλλά αντίθετα ενισχύονται. Η αποχή πρεσβεύει μια στάση ζωής ξένη προς τη νεολαία. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη πολιτική στάση παραίτησης και αδράνειας, η οποία δίνει έδαφος στις δυνάμεις της ακροδεξιάς και του νεοφασισμού, σε όλες εκείνες τις φωνές που αντιστρατεύονται το όραμα μας για μια λεύτερη και επανενωμένη πατρίδα.

Παράλληλα, ενημερώνουμε όλους όσοι διαμένουν, εργάζονται ή σπουδάζουν στο εξωτερικό και κατέχουν εκλογικό βιβλιάριο, ότι έχουν τη δυνατότητα εγγραφής τους στον ειδικό εκλογικό κατάλογο για να μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια επικοινώνησε με τα  Γραφεία του Κ.Σ. της ΕΔΟΝ στο 22766459.

 

Κ.Σ. ΕΔΟΝ

30/10/2017

 

Last modified on Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 17:51
loader